Új ajánlataink

A 2018-as évtől cégünk már új, 4 évszakos mobilházakat is forgalmaz. Hőszigetelt mobilházaink három méretben (35m2, 48m2 és 57m2), és különböző kivitelben rendelhetőek. Részletes információkat és alaprajzokat a www.ujmobilhazak.eu oldalon talál.

A négyévszakos mobilházak kétféle készültségi fokozatban rendelhetőek, basic illetve comfort verzióban.

Basic

Basic felszereltségű mobilházakat saját magad bútorozhatod. Ezek a házak kész külső és belső falakkal, kiépített víz-, és elektromos hálózattal, ablakokkal, beltéri és bejárati ajtókkal, csatlakozó aljzatokkal és LED-világítással felszereltek.

Comfort

A Comfort felszereltségű mobilházak már bebútorozva kerülnek értékesítésre, és azonnal költözhetők. Ez a mobilház teljesen bútorozott (ágyak, szekrények, étkező stb.). A fürdőszoba zuhanykabinnal, WC-vel, és kézmosóval felszerelt, melyhez egy tükrös szekrény is tartozik. A konyhában hűtőszekrény és elektromos tűzhely van beépítve, valamint minden helyiségben elektromos fűtőtestek találhatóak.

Minden mobilház légkondicionálóval, teraszajtóval, redőnyökkel, szúnyoghálókkal és más egyéb műszaki berendezésekkel is, mint például mosógép, mosogatógép, indukciós főzőlap is rendelhető.

Telephelyünkön jelenleg a Monako típusú 4 évszakos mobilház személyesen is megtekinthető.

palermo.jpg riviera.jpgMindkét mobilház 48 m2 alapterületű, beépített gépesített konyhával (4 zónás főzőlap, sütő, szagelszívó, mosogatógép és nagy fagyasztós hűtőszekrény) és fürdőszobával (80 cm-es zuhanykabin, kézmosó, WC, 50 L-es elektromos bojler) rendelkezik.

Egy tervezői program segítségével, a www.ujmobilhazak.eu oldalon meg is alkothatja álmai mobil otthonát, ugyanis az új téliesített mobilházakat a vevő saját ízlésére alakíthatja. Magas minőségű anyagok közül válogathat, mely a mobilház egyedi megjelenését teszi lehetővé.

Az új, hőszigetelt mobilházakra a gyártó két év garanciát vállal, míg azok biztonságos leszállítását teljeskörű ügyintézéssel biztosítjuk. Ennek költségét minden esetben egyedileg állapítjuk meg.

Ismerkedjen meg a mobilházak ezen új, modern változatával és nézzen körül a www.ujmobilhazak.eu oldalon a bővebb információkért vagy látogasson el telephelyünkre (2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.) és győződjön meg személyesen az új, hőszigetelt mobilházaink kiváló minőségéről és megjelenéséről.

 

Új Mobilház videók

 

Monako:

 

Palermo:

 

 

 

Porto:

 

 

Riviera:

 

 

Verona:

 

 

Szaktanácsadás

2881 Ászár, Kossuth Lajos utca 48.

+36 70 77 66 322